Політика конфіденційності

Загальні положення

Товариство з обмеженою відповідальністю «Корзина інтернешнал», яке зареєстроване і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «KORZYNA») приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали цей сайт (далі - “Сайт), у зв'язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві. У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення KORZYNA обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія KORZYNA з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем Сайту KORZYNA здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

При відвідуванні Сайту фіксуються усі входи до системи. Інші відомості стосовно трафіку користувача не обробляються і не зберігаються. У будь-якому випадку, коли запитується не обов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації. Укрінформ не збирає персональні дані, що розкривають расову чи етнічну приналежність, політичні переконання, релігійні чи філософські вірування, чи членство в професійних спілках, генетичні дані, біометричні дані з метою єдиної ідентифікації фізичної особи, дані стосовно стану здоров’я чи дані про статеве життя фізичної особи чи її сексуальної орієнтації. Укрінформ збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

До складу персональних даних, що обробляються, можуть включатися відомості про:

  • особиста контактна інформація, яку Користувач надає KORZYNA, що дозволить зв'язатися з таким Користувачем, - таку як прізвище та ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону;
  • дані для входу в обліковий запис Користувача, в тому числі, номер телефону, адреса електронної пошти, логін та пароль, інші дані, необхідні для здійснення обслуговування Користувачів Веб-сайту, комунікації з Користувачами в тому числі, коли Користувач звертається в службу підтримки Веб-сайту;
  • демографічна інформація, яка описує демографічні та поведінкові характеристики Користувача. Наприклад, його дата народження, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування;
  • будь-яка інформація, якою Користувач добровільно ділиться з Компанією про свій досвід використання послуг та інших продуктів, залишаючи відгуки, коментарі, звернення в службу підтримки клієнтів, скарги, претензії та інші звернення;
  • будь-яка інформація із соціальних мереж, якою Користувач ділиться публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною профілю Користувача в соціальній мережі (наприклад, у Facebook, Instagram і т.д);
  • платіжна інформація, яка необхідна Компанії для виконання замовлень, або яку Користувач використовує для того, щоб здійснити замовлення (покупку) на Веб-сайті, наприклад, дані про дебетову або кредитну картку (ім'я власника, номер картки, строк дії тощо) або інші форми оплати (якщо такі доступні). У будь-якому випадку Компанія обробляє платіжну та фінансову інформацію відповідного до чинного законодавства, правил і стандартів безпеки;
  • інформація, яку Користувачі надають KORZYNA при укладенні договорів про надання послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Веб-сайті та/або укладаючи договори про надання додаткових послуг на Веб-сайті.

На Веб-сайті застосовуються файли сookie. З кожним відвідуванням веб-сайту https://www.korzyna.com , KORZYNA може збирати інформацію, що стосується пристроїв, які використовують Користувачі, та мереж, до яких вони приєднуються, коли користуються суміжними сервісами.

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування веб-сайту https://www.korzyna.com . На веб-сайті можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст цікавить Користувача, і запам’ятати його, якщо він знову скористається веб-сайтом. KORZYNA зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно оптимізоване надання Послуг.

Файли cookie, які можуть бути використані KORZYNA, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Якщо Користувач надає згоду на опрацювання персональних даних, це автоматично дозволяє KORZYNA використовувати файли cookie кожного разу, коли перший користується веб-сайтом https://www.korzyna.com .

Метою обробки (збору) персональних даних, що обробляються, є:

  • адміністрування Веб-сайту, забезпечення його оновлення і технічної підтримки Послуг;
  • створення облікового запису Користувача, його реєстрації та ідентифікації;
  • для зв’язку з Користувачами з метою надання послуг, обробки платежів, проведення розрахункових операцій, створення і реалізації програм захисту Користувачів, відправки розсилок поштою, електронною поштою, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлень про акції та інших новин Компанії;
  • оцінки та аналізу ринку, продуктів, послуг та сервісів, які надаються Компанією, а також задля покращення якості таких послуг та сервісів, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку по ключовим словам, управління трафіком на Веб-сайті, аналізу і прогнозування уподобань, інтересів Користувачів;
  • розгляд запитів і скарг, залишених Користувачами з приводу використання веб-сайту;
  • забезпечення безпеки Веб-сайту і запобігання шахрайству;
  • перевірка дотримання умов, що регулюють використання веб-сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, відправлених через службу Веб-сайту, якщо Користувачу надана можливість обміну приватними повідомленнями);
  • безпосереднього надання Послуг, які замовляє Користувач;
  • відправка повідомлень по електронній пошті, які Користувачі можуть запросити;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг та забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин.

Крім того, KORZYNA використовує персональні дані Користувачів в маркетингових цілях відповідно до законодавства України. При використанні персональних даних Користувачів для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції), KORZYNA включає посилання, перейшовши за яким Користувач має право відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

Згідно з частиною другою статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» Користувач як суб’єкт персональних даних має право:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

KORZYNA отримує Дані від Користувача або про нього з наступних джерел:

  • веб-сайт https://www.korzyna.com , яким управляє KORZYNA під власними доменами/адресами URL та сторінки, які Компанія запускає в соціальних мережах, таких як Facebook, Instagram, YouTube тощо;
  • електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення;
  • електронні реєстраційні форми або аналогічні форми, які KORZYNA збирає за допомогою електронної пошти, або безпосереднього користування веб-сайтом https://www.korzyna.com .

Захист персональних даних.

Персональні дані, що обробляються, передаються третім особам за згодою суб’єкта персональних даних. Передача персональних даних, що обробляються, третім особам без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

KORZYNA не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до Веб- сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, в тому числі, даних авторизації на Веб- сайті KORZYNA, в прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.

Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. KORZYNA не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

У зв'язку з чим, KORZYNA рекомендує переглядати Політику конфіденційності, порядок передачі та обробки персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими можуть ідентифікувати Користувача.

Зміни в Політиці Конфіденційності та захисту і обробки Персональних Даних.

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення Користувачів про таке, можуть вноситись зміни та доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства. Якщо KORZYNA змінить спосіб обробки Персональних Даних Користувачів, вона оновить цю Політику. KORZYNA також залишає за собою право в будь-який час вносити зміни до підходів щодо обробки Даних та до цієї Політики.

У випадку, якщо які-небудь положення цієї Політики, пункти або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впливає на інші положення даної Політики, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Згода Користувача.

Оформленням замовлення або авторизацією на веб-сайті https://www.korzyna.com ., прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений та погоджується з цими умовами, зокрема, із метою обробки персональних даних, а також правами, наданими Користувачам (суб’єктам персональних даних) згідно з чинним законодавством України, та використання персональних даних KORZYNA, шляхом надання згоди – активував кнопку «Зробити замовлення» через форму сайту (галочка) та/або проставлення галочки у графі « Я погоджуюсь на умови та положення».

Користувач не має право використовувати веб-сайт https://www.korzyna.com та оформляти замовлення за допомогою сайту (здійснювати купівлю товарів), якщо він не погоджується з даними умовами.

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка була надана KORZYNA Користувачем, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних, які обробляються Компанією, Користувачу необхідно надіслати запит e-mail KORZYNA: info@korzyna.com.

Разом з тим, робота деяких можливостей сайту, для яких необхідна наявність персональних даних Користувача, може бути припинена з моменту їх видалення.

KORZYNA забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних, операційних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки інформації та Даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.